17. aprill on adventkogudustes misjonihingamispäev

Avaldatud 22.3.2010, autor Tõnu Jugar

 Misjonihingamispäeva eel on kogudustesse jõudnud Adventistide Koguduste Eesti Liidu presidendi Tõnu Jugari alljärgnev ringkiri. 

"Armsad õed ja vennad, saabunud on taas kevad ning koos saabuva soojuse ja looduse tärkamisega tunneme kindlasti uut energiat, soovi midagi südantsoojendavat ka omalt poolt teha.

Inimesed tulid omal ajal Ristija Johannese juurde küsimusega: (Luk.3,10.11)
Rahvahulgad küsisid Johanneselt: "Mis meil siis tuleb teha?" Aga tema kostis: "Kellel on kaks särki, jagagu sellele, kellel ei ole, ning kellel on toitu, tehku niisamuti!"
Jeesus on suurim eeskuju selles, mis puudutab jagamist ning meid kutsutakse tegema seda sama, olgu see materiaalses või vaimulikus osas.

17. aprillil on meie kogudustes misjonihingamispäev. Ka käesoleval aastal on võimalus osta odavamalt misjoniraamat, milleks on Loron Wade “Kümme käsku”. Nimetatud raamat maksab misjonihingamispäeva puhul vaid 20 krooni. Liidu juhatus soovitab kogudustel kõne all olev raamat, vastavalt kohalikule vajadusele, välja osta ning koguduse liikmetele pakkuda jagamiseks oma tuttavatele ja sõpradele. Seega on meil võimalus olla hea sõnumi jagajad ja ühtlasi toetada rahaliselt misjonikirjandust.

Misjonihingamispäev ei pea veel lõppema eelöeldud võimalustega olla jagaja. Nimelt kutsume kõiki meie kogudusi kogu Eestis - kõiki meie armsaid koguduse liikmeid ja külastajaid osa võtma 17. aprilli misjonihingamispäeva erilisest - sihtotstarbelisest korjandusest.

Korjandus on liidu juhatuse otsuse kohaselt mõeldud Jõhvi uue adventkiriku ehituse tarbeks.

Käesolevaks ajaks on kirikule rajatud juba null tsükkel e. vundamendi osa koos kommunikatsioonidega ning töö käib müüride osas. Ehitusest lähemalt võib lugeda meie koduleheküljelt www.advent.ee

Korjanduse puhul on valminud ka spetsiaalne video nurgakivi asetamisest, mida saab alla laadida meie kodulehelt ja seda võiks demonstreerida misjonihingamispäeva raames. Iga annetus on väga suure tähtsusega ja te võite, olles “jagajad”, teha suurt tööd misjoni heaks. Kõiki osalejaid ette tänades!"

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat