Ajaleht Washington Post nimetas Adventist HealthCare’i üheks paremaks töökohaks

Avaldatud 28.7.2021, allikas Adventist Review

USA ajaleht Washington Post reastab igal aastal parimad töökohad, 2021. aasta parimate töökohtade sekka Washington D.C-s jõudis Adventist HealthCare, mis on ainuke meditsiiniteenuseid osutav asutus teise nimekirja jõudnud 199 asutuse seas. Nimekirja kuuluvad eraettevõtted, riigiettevõtted, mittetulundusühingud ja valitsuse agentuurid. Adventist HealthCare oli üks 12st organisatsioonist, mis jõudis Post’i hinnangul suurimate ettevõtete kategooriasse.

Need nimekirjad koostatakse uuringute põhjal, mille Post ise koostöös oma uuringupartneri Energage’iga läbi viib. Anonüümse uuringu käigus pidid töötajad oma ettevõtet hindama tööpaigas valitseva kultuuri, inimestevaheliste suhete, juhtimise, kaasatuse, palga ja boonuste osas. Tänavu osales uuringus 3511 töötajat.

„Me saame aru, et pandeemia kontekstis on meie organisatsiooni tõusmine sellesse nimekirja väga märkimisväärne, sõnas Adventist HealthCare’i tegevjuht Terry Forde. „See tunnustus on märk tõeliselt raskest ja ennastsalgavast tööst, mida meie tervisetöötajad teevad, millega panustavad meie juhid ja partnerid kogu süsteemis.“

„Meie eesmärk on olla parim töökoht ja me soovime kasvada,“ sõnas Adventist HealthCare’i personalitöö asejuht Brendan Johnson. „Me oleme tänulikud, et meie töötajad tunnevad tuge ja et nad on sellel erakordselt keerulisel ajal tundnud ühendatust. See teeb meid alandlikuks. Me täname Washington Post’i selle tunnustuse eest.“

Adventist HealthCare on Marylandi osariigis Montgomery maakonnas suurim tööandja, ettevõttes töötab 6000 inimest, lisaks neile töötab süsteemis 2000 arsti veel 59 piirkonnas.

„Meie missioon ja väärtused on seotud minu isiklike väärtustega ja see on muutnud minu kümme aastat väldanud teekonna siin väga nauditavaks ja rahuldust pakkuvaks,“ sõnas üks meditsiinitöötaja.

Ajaleht ütles Adventist HealthCare’i kohta, et selle missioon on suunatus tervele inimesele ja usupõhisele terviseteenusele. „Mul on võimalus hoolitseda oma patsientide füüsilise tervise, aga ka vaimse ja vaimuliku tervise eest,“ osundas Post ühe töötaja vastust anonüümses küsitluses. „Mulle meeldib oma patsientidega suhelda, ma naudin olukordi, kui saan tõsta nende vaimu ja sütitada lootust.“

Adventist HealthCare pakub terviklikku tervise- ja heaoluteenust, siia hulka kuulub pikaajaline haiglaravi, taastusravi ja vaimse tervise teenused, samuti koduhooldus, terviseharidus, arstide võrgustik ja heaolupaketid ettevõtetele. Organisatsiooni eesmärk on vahendada füüsilise, vaimse ja vaimuliku tervenemise kaudu Jumala hoolitsust.  

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat