9. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 11.5.2022

Perekonnani jõudmine

„Kui aga keegi omaste ja kõige lähedasemate eest ei hoolitse, siis see on salanud ära usu ja on halvem kui uskmatu” 1. Timoteose 5:8

„. . . peate olema tõemeelne, kindel ja otsustav, et täita oma kohust oma pere keskel ning nad endaga kaasa võtta, kui vähegi võimalik. Te ei tohiks säästa jõupingutusi, et võita nad teiega koos taevasele teekonnale kaasa tulema“ – Adventkodu, lk. 352

Väljakutse südamele

Meil kõigil on perekonna- või suguvõsa liikmeid, kes pole veel Jeesusesse armunud ega otsustanud Tema jaoks ustavalt elada. Või äkki järgisid nad kunagi Jeesust ja on nüüd minema kõndinud. Võib-olla on mõned neist ateistid või on neil sellise otsuse jaoks mõni muu põhjus. Või äkki pole neil kunagi olnud võimalust täielikult kuulda, mõista ja näha evangeeliumi sõnades ja tegudes.

Teil on kohustus teha kõik, mis on teie võimuses, et jõuda õrnalt, lahkelt ning suure tarkuse ja armastusega nende pereliikmeteni, näidates neile, et hoolite, ja suunates nad õigel ajal Jeesuse tõe ja armastuse juurde. 

Kas teete palvemeelselt seda tähtsat eestpalve- ja teenimistööd oma mitteusklike/mitteadventistide/taganenud pereliikmete heaks? Kas võtate endale kohustuse olla nendeni jõudmisel  sihipärasem?

Palveüleskutsed

● Palvetage oma pere eest. Kas on liikmeid, kellega teil on omavahelisi probleeme? Palvetage eriliselt nende ja enda eest, kui otsite võimalusi nende teenimiseks, juhatades neid Jeesuse juurde oma sõnade ja tegude kaudu.

● Palvetage oma kirikute ja koguduste äralangenud liikmete eest.

● Palvetage, et Jumal annaks teie lastele (või teie vaimsetele lastele) jõudu seista Saatana rünnakute ja pettuste vastu. Nõudke palves  Jesaja 49:25 tõotust.

● Paluge, et teie lastu usk ei oleks ohus ja et see säiliks. Palvetage, et nad süttiksid osalema isiklikus misjonitööd

● Palvetage, et Jumala vaim valataks võimsal viisil iga Peakonverentsi juhi ja töötaja pereliikmete peale.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat