15. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 17.5.2022

Südame väljakutse

Piibel on täis lootust. See sisaldab kõike, mida vajame. Lugejale esitatakse selgelt rõõmusõnum päästest. Kuid kõigist nendest Jumala Sõna imelistest elementidest pole kasu, kui need ei liigu meie mõistusest südamesse ja tegudesse. Jumala sõnas sisalduvatest tõotustest kinni haaramine võimaldab sul kirjapandut ellu rakendada. See protsess võib mõnikord olla valus, kuid võite kindel olla, et see on teie kasuks ja viib teie sõbra Jeesuse ja Tema tõe üha süveneva mõistmiseni. Kas teie soov on täna lasta Jumala sõnal tungida oma südamesse, lõigata välja see, mis teid hävitab, ja tervendada teie elu?

Palvesoovid

  • Palvetage, et Jumal räägiks teiega täna oma Sõnas selgelt.
  • Palvetage sügava tunnetuse ning vastuvõtliku südame pärast, et vastu saada Jumala sõna terav mõõk, isegi kui see lõikab.
  • Palvetage tõhususe ja Püha Vaimu väe eest kõigile neile, kes Piiblit tõlgivad ning paluge Prohvetikuulutuse Vaimu paljudesse keeltesse.
  • Palvetage, et Jumal aitaks meil kõigil saada kirjandusevangelistiks ja et me jagaksime valgust või sõna õigel ajal neile, kes on väsinud.
  • Palvetage, et meie koolid ja haridusasutused oleksid truud Jumala Sõnale ja Tema missioonile meie noorte jaoks.
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat