16. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 18.5.2022

Sõna – eluandev

Kogu Pühakiri on Jumala sisendatud ja kasulik õpetamiseks, noomimiseks, parandamiseks, kasvatamiseks õiguses – 2. Timoteosele 3:16

Jumala elu, seesama mis annab elu maailmale, on Tema sõnas. See oli Jeesuse sõna mille läbi ta ravis haigusi ja ajas välja deemoneid. Oma sõnaga vaigistas Ta mere ja äratas surnuid üles; ja rahvas tunnistas, et Tema sõna oli vägev. Ta rääkis Jumala sõna samamoodi nagu Ta oli seda rääkinud kõigile Vana Testamendi kirja panijaile. Kogu Piibel on ilmutus Kristusest. See on meie ainus jõuallikas. – Gospel Workers, 250

Südame väljakutse

Kas pole imetlusväärne, et Piibel – Jumala Sõna – on palju enamat kui lihtsalt iidsete kirjutiste kogumik? See on inspireeritud, mis tähendab, et Jumal oli otseselt kaasatud, aidates ustavatel autoritel panna paberile Tema poolt sisendatud mõtted. Nendesse sõnadesse on juurutatud Tema elu andev ja elu muutev jõud elustada, taastada ja lunastada. Kuid seda saab aktiveerida vaid usu läbi.

Kas sa tõeliselt usud seda, mida Jumal oma Sõnas ütleb? Millal sa viimati haarasid kinni Jumala Sõnast ja usaldasid, et seda, mida Ta lubas, Ta ka teeb ja teeb ka siis, kui sinu tunded ütlevad sulle midagi muud? Kas sa lased täna Jumala Sõnal oma hinge elustada ja taastada?

Palvesoovid

  • Palvetage jõu eest omada usku Jumala tõotustesse ja mitte lasta end maha tõmmata kahtluse või hirmu tunnetel.
  • Palvetage Jumala Sõna tõotusi oma nimekirjas oleva seitsme inimese üle.
  • Palvetage, et Jeesuse armastus ja Tema Sõna tõed leiaksid tee riikidesse, kus ei ole adventistide kohalolu.
  • Palvetage usklike eest, kes kogevad suurt usulist tagakiusamist, eriti Venemaal, Hiinas ja Lähis-Ida riikides.
  • Palvetage nende pärast, kes on otsustanud end ristida pärast konfliktide algust Ida-Euroopas. Palvetage, et need otsused oleksid püsivad.
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat