17. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 19.5.2022

Sõna – Valgus

Sinu sõna on mu jalale lambiks ja valguseks mu teerajal. – Psalm 119:105

See, kes saab esimese valguskiire, mis on temale saadetud ning kõnnib selles, viies oma teod kooskõlla Jumala Sõnaga, saab juurde rohkem valgust. See, kes kõnnib valguse saabudes selles, ega oota, et kõik kahtlused saaksid kõrvaldatud, iga mõistatus lahendatud, järgneb Issanda tundmisele. Tema jaoks paistab valgus üha eredamalt täiusliku päevani. Tema tee saab edasi liikudes valgustatud. Jumala sõna on tema jalale lambiks ning valguseks teerajal. – Signs of the Times, 9/17/1902

Südame väljakutse

Kas mäletad seda päeva, mil andsid oma südame ja elu Jeesusele? Või korda kui jutlus kõneles su südamele? Või korda, kui mõne Piibliloo või lõigu lugemine mõistis sind tõeliselt süüdi?

Jumala Sõna on võimas. Siiski tundub, et meil on raske lasta sellel oma elus töötada. Usaldame oma võimeid, mõistust, veendumusi, selle asemel, et usaldada Piibli tõotusi ja toetuda nende sõnade taga olevale autorile – kõikvõimsale Looja Jumalale, kes on valmis oma lubadustest sinu elus täielikult täide viima rohkem, kui sa eales ette kujutad. Kas sa lased Tal selle töö oma elus lõpule viia? Kas sa võtad Tema Sõnast täna uuesti kinni, usud sellesse ja lased sellel teha seda, mida see ütleb, et Jumal teeb sinu elus? Kas sa lubad Tema Sõnal olla tõeliselt valguseks sinu teel?

Palvesoovid

  • Palvetage oma nimekirjas oleva 7 inimese eest.
  • Palvetage, et Jumal aitaks teil saada Tema Sõnast sügavama arusaamise, mida võiksite jagada nende 7 inimesega, kelle eest te palvetate.
  • Palvetage ja nõudke oma palvete toetuseks Piiblist konkreetseid tõotusi.
  • Palvetage, et me kogudusena uuriksime Jumala Sõna ja palvetaks nii nagu eales varem, et hiline vihm saaks tulla.
  • Palvetage Myanmari eest, kuna hunta vahelised kokkupõrked kasvavad endiselt. Palvetage, et usklike ümber võiks olla kaitseks hekk ja et nad võiksid jääda keset segadust ja tüli usus vankumatuks.
Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat