22. päev 40-päevane palveaeg

Avaldatud 24.5.2022

Teaduste teadus

Sest Jumalal on olnud hea meel lasta kogu täiusel Temas elada ja lepitada Tema läbi enesega kõik, niihästi maapealsed kui taevalised, tehes rahu Tema ristivere läbi. Kol 1:19–20

 

„Teadus lunastusest on teaduste teadus; teadus, mis on inglite ja kõikide langemata olendite õppeaineks; teadus, mis haarab meie Jumala ja Päästja tähelepanu; teadus, mis sisaldab eesmärki, mis on raiutud Lõpmatu meeltesse  – ”mis on olnud igavesest ajast varjul.” (Rm 16:25); teadus, mis on Jumala päästetute õppeaineks läbi igaviku. See on kõrgeim teadus, mida inimene võib omandada. See arendab mõistust ja tõstab hinge üles nii, nagu ei suuda seda ükski teine teadus.”“- (Education, 126)

Südame väljakutse:

Kas oled omandanud teaduskraadi? Kas sa käisid koolis? Kas sa omandasid koolis mõne eriala? Kõik need asjad on head, kuid miski neist pole võrreldav teadusega päästest. On lihtne öelda: „Oh, ma tean Jh 3:16” ja väita, et ma mõistan päästet. Ja kuigi päästet võib esitada lihtsate terminitega, on sellel sügav sisu, mis nõuab lähemat uurimist. Kaevudes sellesse teadusesse, juureldes asjade üle, mida Jeesus oma elu, surma ja ülestõusmise kaudu täide saatis ja hinnates selle seost suure võitluse teemaga, pühamuga, kohtumõistmisega ja kõige olulisem – meie eludega, aitab see sul armuda Jeesusesse üha enam, kui kaevud järjest sügavamale ja sügavamale.

Kas teed täna valiku alustada selle teaduste teaduse omandamisega? Kas eraldad aega kõige olulisemale teadusele läbi igaviku, kuidas võita hingesid Jumala Kuningriiki?

Palvesoovid

  • Palveta, et võiksid rohkem hinnata päästet, mille Jeesus sinu eest saavutas.
  • Palveta, et võiksid selgemini mõista, mis tegelikult ristil juhtus?
  • Palveta suurte rahvahulkade pärast, kes ei mõista seda imelist tõde Kristusest, meie Õigusest ega päästvast evangeeliumist, mis kõik on Tema and, mitte meie inimlikud teod. 
  • Palveta oma pere ja lähisugulaste pärast. Palveta nende pääste pärast ja võimaluste pärast, et jagada nendega oma usku, Jumala Sõna ja Kristuse armastust.
  • Palveta nende pärast, kes võitlevad sõltuvustega, et nad saaksid nende üle võitu.
  • Palveta oma palvelistis oleva 7 inimese pärast. Palveta võimaluste pärast nendega suhelda ja kutsuda neid kirikusse, endale külla või koosolekule.

Selle nädala materjal sügavamaks uurimiseks on kuulatav ja vaadatav aadressilt (inglise keeles) 

 https://www.revivalandreformation.org/resources/all/gospel

 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat