Noorte aastavahetus Tartus

Avaldatud 10.1.2023, autor Krõõt Lõbus

Meie aastavahetuse üritusele tuli kokku 12 noort. Õhtu kõrghetkeks oli Ly Kaasiku vaimulik mõtisklus, mis rääkis lugudest ja kuidas panna ennast tegelaste kingadesse, aidates meil luua paralleele kirja pandud lugude ja enda igapäevaeluga. Õppisime vastama näiteks sellistele küsimustele: kuidas käituks mina sellises olukorras? ja millises situatsioonis käituksin mina samamoodi kui see tegelane loos?.

Siis jätkasime põneva töötoaga Deboora ja Jaeli loo põhjal, rakendades Ly käest saadud tarkusi Piiblile. Töötuba läks sujuvalt üle isiklike kogemuste jagamiseks keerulistest hetkedest usuteekonnal ja kuidas nendest välja on tuldud.

Peale selle laulsime ülistuskaraoket ning jagasime üksteisega oma lemmikmuusikat. Loomulikult sõime maitsvat toitu ja mängisime ka veidi lauamänge, kuigi selleks meil lõpuks väga aega ei jäänudki, kuna niisamagi oli tore arutleda, mõtiskleda ja jagada.

Aastavahetuse koosviibimine oli hingekosutav ja see tugevdas meie sõprusosadust. Tartu kogudus oli lahke võõrustaja ja tänu neile oli meil hubane ja julgustav aasta algus.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat