Miljon Piiblit Ukrainale

Avaldatud 24.1.2023

Seitsmenda päeva adventistide koguduste Ukraina unioon on pöördunud üleilmse adventkoguduse kõigi tasandite poole palvega toetada nende misjonitööd – eesmärk on anda välja miljon ukrainakeelset Piiblit, mis soovitakse jagada kolmele sihtrühmale: rindel olevad sõdurid, 2. lapsed ja 3. oma kodu jätma pidanud ukrainlased.

Meie liidu esimees Andres Ploompuu sõnas, et sellesisuline pöördumine on liitu saabunud ning üleskutse annetada on meie kogudustes juba ka kõlanud. „Kui mina väljendasin esialgu tagasihoidlikku mõtet, et me võiksime panustada ühe Piibliga meie koguduseliikme kohta, siis pärast eelmist hingamispäeva on tulnud annetusi sellises mahus, et me saame omalt poolt kinkida juba üle tuhande Piibli,“ sõnas Andres ning lisas, et liidu kontoris on jutuks olnud uus eesmärk – iga meie koguduseliige panustaks sellises mahus, et saaksime toetada ühe Piibli väljaandmist ühe sihtgrupi kohta. „See tähendab eesmärgi kolmekordistamist,“ ütles Andres. Ühe Piibli hinnaks on umbes viis eurot, kogu ettevõtmise eelarve seega umbes 5 miljonit eurot.

Andres sõnas pöördumise sisu kohta, et kuigi kogudus Ukrainas töötab väga keerulistes oludes, on sihiks võetud misjonitöö ja kirjas on julgustus, et kogudus Ukrainas saab vaatamata raskustele hakkama. „Nad ei küsi raha humanitaarabiks, vaid misjonitööks. Nende soov on, et kõigil oleks olemas ukrainakeelne Piibel.“

„Ma väga loodan, et me saame rohkemaga toetada ja praegu kogutu on alles algus,“ ütles Andres lootusrikkalt. Iga soovija saab oma toetuse anda aadressil toeta.advent.ee või oma kohalikus koguduses.

Toetada saab ka projekti kodulehel, kust leiab ka rohkem infot. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat