GAiN Euroopa konverentsil said kokku kommunikatsiooni- ja isikliku teenistuse juhid

Avaldatud 31.10.2023, allikas TEDNews

20.–24. oktoobrini kogunes Trans-Eudoopa divisjonist (TED) ja Inter-Euroopa divisjonist (EUD) üle 250 kommunikatsiooni- ja isikliku teenistuse juhi Montenegrosse, et osaleda GAiNi (Global Adventist Innovation Network) Euroopa konverentsil. Osalejaid oli enam kui 41 riigist, kõigil ühine eesmärk: saada koolitust, leida inspiratsiooni ja edendada koostööd.

GAiN Europe 2023 atmosfäär oli liigutav ja tuntav, seda õhutasid Dario Bratici juhitud ülistusmeloodiad ja tunnistuste jagamine.

Konverentsi palvustel kõnelesid seitsmenda päeva adventistide peakonverentsi (PK) asepresident Billy Biaggi, EUD president Mário Brito ja TEDi president Daniel Duda (pildil), kes rääkisid oma usuteekonnast. Daniel Duda rääkis kommunistlikus riigis üleskasvamisest, avatud ustest ja inspiratsioonist, mida ta Ilm 3:8-st ammutas. Ta rääkis, kuidas ta tundis surmahirmu, kui teda kutsuti noore pastorina juhtima oma piirkonna suurimat kogudust. Duda julgustas aga kuulajaid vaatama oma praeguseid väljakutseid kui potentsiaalseid võimalusi. Ta ütles tabavalt: „Elu elatakse ettepoole, kuid mõistetakse tagantjärele – kujutage ette kõiki neid võimalusi!"

Lisaks vaimulikule ja ametialasele kinnitusele pakkus GAiN Europe ka hulgaliselt koolitusvõimalusi. Viis seminari – institutsionaalne kommunikatsioon, sotsiaalmeedia, tehnoloogia, filmitegemine ja teenistus – pakkusid osalejatele erinevaid võimalusi, mille hulgast valida. Töötubade esinejad olid pärit Euroopast, Ameerikast ja isegi Austraaliast.

Lisaks rikastavatele sessioonidele oli GAiN Europe'il aega ka võrgustike loomiseks ja suhtlemiseks. Pühapäeva pärastlõunal oli võimalus külastada maalilist Kotori vanalinna, mis on kantud UNESCO kultuuripärandi nimistusse. Seiklushimulisemad osalejad võtsid ette 1200-meetrise tõusu mäkke, kust avanesid hingematvad vaated linnale ja Boka lahele.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat