Sel nädalal toimub 37. AKEL-i peakoosolek (täiendamisel)

Avaldatud 2.8.2010, allikas Meie Aeg

5.-7. augustini toimub Tartu adventkirikus järjekorras kolmekümne seitsmes Adventistide Koguduste Eesti Liidu peakoosolek.

Peakoosolekul valib kõigi Eesti adventkoguduste delegaatidest koosnev üldkogu uue liidu esimehe ja juhatuse ning osakondade juhid. Kuulatakse koguduste liidu ja liidu osakondade aruandeid ning otsustatakse liidu põhikirja muudatuste üle.

Neljapäeva, peakoosoleku esimesel päeva, alustati palvusega, mille pidas Balti Uniooni president Valdis Zilgalvis. Ta rääkis armust, mis on ka ülemaailmse adventkoguduse järgmise perioodi peateemaks. 

Delegaadid kuulasid ära esimehe, peasekretäri ja laekuri aruanded, mille järel kogunesid koguduste peadelegaadid valima liikmeid valimiskomisjoni, põhikirjakomisjoni ja plaanikomisjoni. Päeva lõpuks said need komisjonid ka kinnitatud ning reedel alustatakse juba tööd eraldi komisjonides. 

Peakoosoleku raames toimuvad pidulikud jumalateenistused. Reedel, 6. augustil, algusega kell 19.00 jutlustab Läti koguduste liidu president Viesturs Rekis.

Hingamispäevahommikusel pidulikul jumalateenistusel, mis sel korral algab kell 10.00 toimub ka ordineerimistalitus, kus pastoriametisse pühitsetakse Rakvere adventkoguduse pastor Ergo Naab ning Kuressaare adventkoguduse pastor Ivo Käsk. Hingamispäevakooli piiblitund algab laupäeval kell 12.00. Laupäeva õhtusel kontsertjumalateenistusel (18.00) kõneleb Balti Uniooni kommunikatsiooniosakonna juht Guntis Bukalders, esinevad D-duur, Tartu ansambel jt.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat