President Ted Wilsoni avaldus seoses Jaapani maavärinaga

Avaldatud 18.3.2011, allikas Adventist Review

Seitsmenda päeva adventistid üle terve maailma ühinevad täna Jaapani rahvaga leinates tragöödiat, mille põhjustas Sendai maavärin ja sellele järgnenud tsunami. Meie mõtted, meie palved ja meie kaastunne on kõigi nendega, kes on kannatanud nende loodusõnnetuste tagajärjel.

“Adventkiriku Arengu- ja Katastroofiabi organisatsioon on mobiliseerunud, et jagada ressursse ning vastata inimeste vajadustele kannatada saanud piirkondades. ADRA esindaja oli Fukushimas 12. märtsil ja lisaabi on tulemas.”

“Me meenutame Piibli tõotust, mis on kirjas 91. Psalmi 1. salmis: “Kes elab Kõigekõrgema salajases paigas, jääb Kõigeväelise varju alla” (KJV), ja me kinnitame seda tõotust Jaapani rahvale ja kõikidele aladele, mis on selle tragöödia läbi kannatada saanud.”

“Seitsmenda päeva adventistid on Jaapanis töötanud alates 1889. aastast ja jätkavad inimeste teenimist selles vägevas riigis. Me oleme pühendunud inimvajaduste rahuldamisele ja parima sõnumi jagamisele: et Jumal armastab ja hoolib igaühest ja et Ta tuleb peagi tagasi! Me kutsume kõiki seitsmenda päeva adventiste ja ka teisi palvetama sellel suurel puuduse ajal Jaapani rahva pärast.”

Jaapanis on 115 koguduses umbes 15 000 adventisti.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat