Togo uues vanglakabelis ristiti 30 kinnipeetavat

Avaldatud 2.3.2015, allikas Adventist News Network

Togo vanglakabelis, mis ehitati seitsmenda päeva adventistide koguduse poolt pärast seda, kui vanglaametnikud palusid kabeli ehitamisel abi, ristiti kolmkümmend kinnipeetavat. Eelmine kabel hävis halbade ilmastikuolude tõttu.

Kinnipeetavad andsid Jeesusele tõotuse erilise pühendusjumalateenistuse ajal. Uues kabelis on välibassein ristimiseks, istekohad 100 inimesele ja elektrisüsteem. Peakonverents toetas projekti 6000 USA dollariga.

Peakonverentsi president Ted N. C. Wilson kiitis eraldise heaks presidendi erifondist pärast seda, kui oli suhelnud Ida-Saheli uniooni Togos asuva kogudusega.

„Kolmkümmend hinge pühendas end Issandale ristimise kaudu basseinis, mis ehitati teie annetuste eest,” kirjutas uniooni peasekretär Sélom Kwasi Sessou kirjas Wilsonile.

Ristimine toimus 21. veebruaril; ristimisega lõppes evangeelne seminar, mille viis läbi Bruno Amah, adventkoguduse liige, kes ise on kinnipeetav. Ta tegi koostööd Togo koguduse kaplanaadiosakonnaga.

Jumalateenistuse alandusteenistusest võttis osa 120 kinnipeetavat.

Vangla direktor tänas Sessou'd ja adventkogudust kabeli ehitamise eest ning lubas palvetada Jumala õnnistuste pärast koguduse heaks.

„Ta lubas, et see ruum saab olema multifunktsionaalne ja seda kasutatakse heal otstarbel,” ütles Sessou. „Ta ütles, et palub kõikväelisel Jumalal hoida kaitsvat silma adventkogudusel, et Ta avaks veelgi uksi uutele õnnistustele.”

Kabeli sildil on adventkoguduse logo, millel on ära märgitud koguduse ja Wilsoni osa kabeli ehitamisel.

Wilson väljendas tänulikkust 30 inimese ristimise eest ka palus, et koguduseliikmed üle maailma peaksid Bruno Amah'd ja teisi adventkoguduseliikmeid, kes selles vanglas elavad, meeles oma palvetes.

„Kiitkem Jumalat Tema juhtimise eest vanglatöös,” ütles Wilson.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat