Tallinna kogudusepistik kogub jõulukingitusi

Avaldatud 15.11.2017, autor Mervi Cederström

Tallinnas tegutseva kogudusepistiku – tulevase Kompassi koguduse – tuumikgrupp on võtnud oma eesmärgiks korraldada nii palju väljapoole suunatud üritusi ja misjoniprojekte kui vähegi võimalik. Igal võimalusel püütakse luua uusi kontakte ja haarata inimesi kaasa heategevusse ja kristlike väärtuste jagamisse. Oktoobri alguses toimunud heategevuslik Kompassi jooks andis uut indu ja kindlust, et hea eesmärgi nimel on paljud inimesed tahtlikud annetama ja meie üritustele tulema.

Jõulude eel on ette võetud uus projekt – Kingakarbi Kingitused. Mõned aastad tagasi koguti sarnaseid kingitusi Tartu vähekindlustatud peredele ja Tallinna erivajadustega käsitöömeistritele. Sel korral keskendutakse Tallinnas Pirita linnaosale, kus jõulukingitusi ootavad umbes 50 erivajadustega, paljulapselistest või vähekindlustatud peredest last ja noort. Tänu heale kontaktile Pirita linnaosavalitsuse sotsiaalosakonnas oodatakse Kompassi meeskonna liikmeid ka Pirita lastele mõeldud jõulupidudele, kus pakid üle anda ja lastega isiklikku kontakti luua.

Kõik, kellel on südamel Kingakarbi Kingituste projektiga liituda ja mõnele lapsele jõulurõõmu valmistada, on teretulnud ja oodatud! Kingiteos saab osaleda, kui annad oma osalussoovist teada meiliaadressile kompass@advent.ee, sealt antakse teile teada konkreetse lapse nimi ja vanus, kellele kingitus läheb. Kingitused kogume kokku 6. detsembriks. Kompassi kogudusepistiku soov ja palve on, et iga kinki ootav laps saaks endale midagi head ja rõõmustavat, kuid veelgi olulisem, et lapsed õpiksid selle projekti kaudu veidi enam tundma oma Suurt Sõpra Jeesust, kes on neile kinkinud oma armastuses rohkem, kui nad oskaksid unistadagi.

Kompassi meeskonna nimel
Mervi Kalmus

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat