Koguduse kirjandusevangelistid said kokku online-koosolekul

Avaldatud 3.8.2020, allikas Adventist Review

Tuhanded seitsmenda päeva adventistidest kirjandusevangelistid, kirjastajad ja kogudusejuhid kogu maailmast said kokku päris esimesel üleilmsel kirjandusevangelismi koosolekul, mis toimus 26. juulil virtuaalselt. Adventkoguduse peakonverentsi president Ted Wilson rääkis teemal „On meie aeg“.

Korraldajate sõnul oli kokkusaamise eesmärk kiita ja tänada Jumalat koos lauldes ja tunnistusi jagades ning tugevdada kirjandusevangelismi kogu maailmas. Kogudusejuhid lugesid Piibli kirjakohti ja lõike Ellen G. White’i tekstidest.

Online-koosolekud on praegusel ajal väga olulised,“ ütles Lõuna-Aasia ja Vaikse ookeani divisjoni kirjastusteenistuse juht Rey Cabañero, „kuna tänu neile saame olla siiski osaduses, me saame uut motivatsiooni ja üksteist palveringides julgustada. Me saame olla avatud tunnistamisele.“

„Hoolimata kaugusest, tugevdab selline koosolek meie usku ja annab selliseks raskeks ajaks nagu praegu julgustust,“ lisas ta.

Praegune olukord maailmas on kirjandusevangelistide töö muutnud keeruliseks, kuna nad ei tohi välja minna ja sotsiaalse distantseerumise reeglid on kehtestatud pea kogu maailmas. Sellel kokkusaamisel julgustasid kogudusejuhid inimesi teenima erinevate võimaluste kaudu.

„Meie kirjandusevangelistid kohanevad uue normaalsusega, mille see pandeemia on tekitanud,“ ütles Cabañero. „Nad kasutavad sotsiaalmeediat ja teisi digitaalseid platvorme, et reklaamida meie raamatuid ja ajakirju. Nad teevad seda turvaliselt ja reegleid järgides.“

Kokkusaamist saab järelvaadata siin. 

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat