Uutest raamatutest

Avaldatud 13.5.2016, autor Jaanus-Janari Kogerman

2016. aasta eestikeelne misjoniraamat on Larry Yeagley "Viha kütkest andestuse vabadusse" ja nagu pealkirjast eeldada võib, on teemaks viha ja selle negatiivsed mõjud ning andestamine kui üks erakordselt hea moodus vihast lahtisaamiseks.

Raamatus on 124 lehekülge, tavalises misjoniraamatu formaadis (11x18 cm) ja hind kuni aasta lõpuni 1,50 eurot.

Venekeelne misjoniraamat on Alejandro Builloni "Единственная надежда".  Raamatus on 128 lehekülge, kaanemõõt 14x20 cm, hind üks euro.

Samuti on vene keeles ilmunud lastele mõeldud misjoniraamat, Arthur Maxwelli "Тайна старой пещеры". See raamat on eriliselt mõeldud 8-12-aastastele, kuid on põnev lugemine ka natukene (ja natukene rohkem) vanematele ja veidi noorematelegi venekeelsetele lugejatele. Raamatus on 96 lehekülge, tavahind 1,70 eurot, misjonihind 1,20 eurot.

Veel on saada eelmise aasta misjoniraamatuid: "Tervis ja heaolu" ja venekeelset "Формулы здоровья", kuid need raamatud hakkavad peatselt otsa saama. Seega, kui plaanite mõnda terviseteemalist misjoniettevõtmist, kus neid raamatuid kasutada saaksite, tellige pigem varem kui hiljem.

Raamatut "Tervis ja heaolu" müüdi eelmisel aastal 2680 eksemplari, mis
tähendab, et mitteametlikult oleks see kogus üleriiklikus raamatumüügi edetabelis saavutanud koha esineljakümnes. Ühtlasi on see peale 1990. aastate ärkamisaega meie kirjandusest kõige enam levitatud raamat ühe aasta jooksul.

Ka 2014. aasta misjoniraamatut "Kujuteldamatu" on veel saadaval, samuti selle venekeelset sõsarat "За гранью воображения".

Kõiki raamatuid saab osta kohaliku koguduse raamatuletist või adventkoguduse e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat