Juunikuu Meie Ajas

Avaldatud 14.6.2008, allikas Meie Aeg

Ajakirja Meie Aeg juunikuu number toob lugejani pikema intervjuu Adventistide Koguduste Eesti Liidu esimehe Tõnu Jugariga ning tutvustab muude teemade seas ka adventkiriku seisukohta Iraagi sõja suhtes.

Juunikuu Meie Ajast saate lugeda intervjuud Adventistide Koguduste Eesti Liidu esimehe Tõnu Jugariga. Mitte ainult leivast rubriigis kutsub Põltsamaa ja Jõgeva koguduse pastor Kaido Kask meid selle maailmaga mitte muganduma. Kirjakoha rubriigis käsitleb Võru koguduse pastor Heino Lukk keelamise teemat. Aastateema rubriigis räägib Rakvere koguduse liige Rainer Miltop oma tegevustest väljaspool kogudust ja tööaega. Oma teest Jumala juurde ja igapäevaelust räägib Pärnu koguduse liige Toomas Daniel. Janne Kütimaa jagab Rohujuure rubriigis enda loomingut – luuletusi. Lugemiselamuse rubriigis kirjutab Annika Noorkõiv raamatust „The Heavenly Man“, milles räägitakse Hiina kristlastest ja ühest erilisest vennast. Seenioride rubriigis räägib oma elust Pärnu koguduse liige Leida Palumäe.

XT panid seekord kokku Põltsamaa noored ja Lastekas tuleb Ida-Virumaalt. Veidi pikemalt on juttu 100-aastaseks saanud Pärnu koguduse ajaloost. Juunikuu numbris on ka viimane, VI osa Raely Viirsalu Iraagi-Iraani ajaloo teemalisest seeriast. Koguduse rubriigis on juttu ustavusest, ka siis, kui ustavusel on elu hind. Pererubriigis jätkab Aili Valb maikuus alustatud teemat – Saage kui lapsukesed. Hingamispäevakooli rubriigis küsime, kuidas muuta hingamispäevakool enda omaks.
XT materjalid panid seekord kokku Põltsamaa noored. Heldi Kulp küsib, milleks muretseda, kui meil on taevane Isa, Kalle Daniel jagab kogemusi Lapimaalt, XT tegelane on Älis Kulp ja oma ristimise lugu jagab meiega Saksamaalt mõneks ajaks Eestisse tulnud Maike Naumann. Järjejutt „Võitke maailm ära” on jõdunud IV osani. Terviserubriigis kirjutab Kadri, et ka suhkruhaigusega on võimalik elada. Seisukoha rubriigis on seekord Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse seisukoht Iraagi sõja kohta.

Ajakiri jõuab kogudustesse 14. juuniks ja ajakirja üksiknumber maksab 20 krooni.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat