Juuli Meie Ajas

Avaldatud 11.7.2014, allikas Meie Aeg

Juuli Meie Ajas on omajagu tagasivaatamist: Võru koguduse 95. aastapäev ja Elva koguduse 20. aastapäev ning ansambli Vocal Motion Six tegemistest Eestis.

Jätkame Aino Ormuse jutustustega kadunud lambast.

Peretöö juht Marge Randlepp annab nõu, kuidas tülitseda nii, et tüli osapooled tülli ei jääks: „Konfliktidega tegelemine on igas suhtes järjepidev ja vahest frustreeriv protsess, kuid Jumalaga ei jää me hädamülkasse.”

Ajakirjas on artikkel tagasihoidlikkusest, nii naiste kui meeste välimusest ja välimuse sõltumisest inimese sisemisest minast.

Heino Lukk kutsub Kirjakoha rubriigis mõtlema hingamispäevale.

Alla Nõmmik kirjutab, et rõõmus ellusuhtumine ja tervislik elu on omavahel seotud: „Nii nagu rõõmus meel toetab tervist, valmistab ka hea tervis rõõmu. Kui me leiame igapäevaselt aega ja tahtmist enda aktiivseks liigutamiseks (ilma endale liiga tegemata), siis oleme tõenäolisemalt ka elurõõmsamad inimesed.”

Tiina Iskala arutleb Kasvamise rubriigis isade rolli üle perekonna heas elus: „Isad, hoidke oma peret Jumala abiga ja hoolitsege oma laste ema heaolu eest ning armastage oma lapsi tingimusteta – ja öelge seda neile! Ärge hüljake oma lapsi nagu ka Jumal ei hülga meid!”

Kogemuste kotikesest saab lugeda Maiu pöördumise lugu ja Laine meenutusi elust pärast poja Priidu sündi: „Tänu suurele Jumalale minu laps paranes ja ta kandis veel mitmeid ja mitmeid sipukaid. Nüüd on temast saanud täiskasvanud mees, kes andis oma elu hiljuti Jumalale ristimise teel ja armastab oma Loojat kogu südamest.”

Seekordse Epiloogi kirjutab samuti Maiu, ta analüüsib maiste asjade tühisuse teemat: „Hakkan tundma, kuidas Jumal kasvatab mind iga päevaga endale lähemale ja voolib mind. Kui ma seda enda jaoks teadvustasin, tundsin, nagu oleks koorem ära võetud. Ma ei peagi enam pidevalt jälgima, milline välja näen ja mida kannan, sest Jumal armastab mind sellisena, nagu ma olen!”

Ajakirja Meie Aeg saab osta kõigist kogudustest ja nii paberkandjal kui pdf-versiooni kodulehe e-poest.  

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat