Novembri Meie Ajas

Avaldatud 30.10.2015, allikas Meie Aeg

Nagu tavaks saanud, on novembri Meie Aeg palvenädalaloengute päralt. Selle aasta teema on „Elu ootuses. Äratus ja Jeesuse teine tulemine”. „See teema hõlmab õndsat lootust, kolmeinglikuulutuse kuulutamist, kindlust prohvetikuulutuste suhtes ja usku ning teise ülestõusmise reaalsusesse,” kirjutab sissejuhatuses Ted N. C. Wilson.

Lisaks loengutele on jutud ja tegevused ka lastele. Üleilmse adventkoguduse palvenädal algab eeloleval hingamispäeval, 31. oktoobril, ning kestab järgmise hingamispäeva, 7. novembrini.

Loengute kõrval mahub ajakirja veel üht-teist. Nii saab lugeda intervjuud dr Aulikki Nahkolaga, kes käis oktoobris Tartus hermeneutikaloenguid pidamas.

Genri Tron küsib: „Kas minu sees on teistsugune vaim?”, viidates Kaalepi kohta öeldud hinnangule: tema pääseb Kaananimaale seepärast, et temas on teistsugune vaim.

Terviserubriigis on Liina Kõrgend vaatluse alla võtnud osteoporoosi: mis seda tingib, kuidas haigusega toime tulla ja kuidas leevendada.

Kogemuste kotikeses on juttu Jumala plaanist ja inimese soovist oma elu Jumala plaani järgi sättida – astuda Jumala plaani sisse.

Ajakirjas jätkub ka kadunud lamba tähendamissõna lugu.

Meie Aeg jõuab kogudustesse üle Eesti 31. oktoobril. Ajakirja saab osta ja tellida ka e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat